Design2Chill all-weather tuinmeubelen

Reeds meer dan 8 jaar is Design2Chill trendsetter op het gebied van ‘all-weather’ lounge- en tuinmeubelen. Wij bieden een ruime collectie van hippe designmeubels gekoppeld aan een uniek maatwerkconcept en gericht op duurzaamheid.

In de afgelopen paar jaar is er veel aandacht en energie besteed aan het ontwikkeling- en productieproces. Als gevolg daarvan zijn onze meubels geoptimaliseerd in termen van duurzaamheid en zitcomfort. Dit komt onder andere tot uiting in ons innovatieve afwaterings- en ventilatiesysteem, de combinatie van ‘quick-dry foam’ en koud schuim en het gebruik van de hoogste kwaliteit stoffen. De speciaal ontwikkelde stoffering is water afstotend en beschermd tegen vuil en vlekken.

Design2Chill staat voor exclusief design. Tevens zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en kunnen we alle meubels uit de collectie in ruim 100 trendy kleuren en dessins leveren.

Design2Chill 100% made in Holland

Ook een loungeset van Design2Chill in uw tuin, bel ons op (010) 521 70 40 of vul ons contactformulier in, voor een vrijblijvende afspraak en/of informatie.