O-ZON Collectie

De O-zon collectie van exclusief tuinmeubelmerk Royal Botania.

Een schitterend vorm gegeven tuinmeubel collectie met sierlijke ronde vormen en een waanzinnig zitcomfort.

De collectie kenmerkt zich door de ronde vormen in de frames. De eettafels zijn allen rond met glazen bladen. Keuze uit afmetingen van 90cm tot 185cm diameter. Met diverse afwerkingen als teakhout, glas en ceramische bladen. Bij de grotere tafels is in het midden een draaibaar plateau voorzien. Erg handig tijdens het eten als het zout & peperstel naar de overkant moet.

De ligbedden zijn er in 4 verschillende kleuren, wit/cappuccino en zwart en een fraaie oranje tint. Alle ligbedden hebben ingebouwde wieltjes zodat u ze makkelijk kan verplaatsen op uw terras.

De stoelen en ligbedden hebben een batyline bespanning voor zit- en ruggedeelte in de kleuren wit/zwart/cappuccino of oranje. Zo goed als onderhoudsvrij en na een regenbui in een mum van tijd weer droog. Optioneel zijn bij de ligstoelen ligkussens te bestellen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, kleuren of afmetingen van de luxe Ozon-collectie van Royal Botania, bel ons op (010) 521 70 40 of vul ons contactformulier in voor aanvullende informatie.