Medewerkers

Hoofdzakelijk werken wij met gespecialiseerd vakbekwame medewerkers met een passie voor het vak.

Onze tuinarchitecten & tuinontwerpers van het tuinarchitectenbureau staan ingeschreven in de vereniging van Tuinarchitecten en Landschapsarchitecten. Zij  hebben een jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen van tuinen, parken en openbare ruimten. Ook beplantingsplannen, verlichtingsplannen en de volledige aankleding van uw tuin met tuinmeubilair en accessoires verwerken zij in hun ontwerpen.

Onze hoveniers hebben alle vakdiploma’s en licenties op zak die nodig zijn voor de uitvoering en het onderhoud van tuinen. Hierdoor kunnen wij onze professionaliteit dan ook garanderen.

Ons team van hoveniers beschikt over veel kennis en kunde op het gebied van tuinaanleg & tuinonderhoud. Door de jarenlange samenwerking met onze tuinarchitecten weten zij als geen ander tijdens de aanleg & onderhoud van de tuinen waar ze op moeten letten. Allen hebben ze een oog voor detail en nemen ze met minder geen genoegen.

In samenwerking met onze tuinarchitecten verzorgen wij zowel het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Dit doen wij voor particulieren, maar ook voor bedrijven en overheden. Op elk gebied van groenvoorziening kunnen onze hoveniers u van dienst zijn.

Naast onze eigen experts, hebben wij een uitgebreid netwerk van experts op gebied van tuinverlichting, beregening en vijvers.