De mooiste tuin ontstaat wanneer ook de ontwerper en landschapsarchitect verantwoordelijk en betrokken zijn bij de realisatie van de tuin. Zij zullen met een extra kritische blik naar het ontwerp van de tuin kijken en ervoor zorgen dat het eindresultaat precies is zoals ze ontworpen hebben. Zowel qua kwaliteit als kwantiteit nemen zij geen genoegen met minder en streven zij naar een optimaal eindresultaat voor uw tuin.

Naast een landschapsarchitectenbureau beschikt Martin Veltkamp Tuinen ook over een hoveniersbedrijf dat de aanleg en het onderhoud van de ontworpen tuinen verzorgt. Omdat zij jarenlange ervaring hebben op het gebied van tuinaanleg en gewend zijn om met landschapsarchitecten samen te werken, kiezen veel van onze opdrachtgevers ervoor om hun tuin te laten ontwerpen door de hoveniers van Martin Veltkamp. De vakkundige hoveniers werken volgens de nieuwste technieken en beschikken over al het benodigde papierwerk en machines voor een vlotte aanleg van uw tuin. Ook het hoveniersbedrijf van Martin Veltkamp werkt volgens alle wettelijke eisen. De hoveniers weten bovendien precies hoe de ontwerper het bedoeld heeft en nemen geen genoegen met een mindere uitvoering.

Alle bestratings- en bouwmaterialen die bij de tuinaanleg worden gebruikt, van tuintegels tot de schroeven van schuttingen, zijn van topkwaliteit en zijn door Martin Veltkamp Tuinen getest en optimaal geschikt bevonden voor hun functie in de tuin. Maar ook de bomen, heesters en vaste planten die in de tuinontwerpen worden gebruikt, worden door de tuinarchitecten zorgvuldig geselecteerd en bij de aanleg van uw tuin met de grootste zorg door de vakbekwame hoveniers geplant.

Bij het aanleggen van uw nieuwe tuin ontvangt u uitgebreide informatie over het onderhoud van uw tuin. Ongeacht of u dit zelf doet of dit door ons laat verzorgen.

Wilt u meer weten over de aanleg van uw tuin, bel ons dan op (010) 521 70 40 of vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak.