Buitenkeuken

Ook voor een exclusieve buitenkeuken kunt u bij Martin Veltkamp terecht.

Wenst u een luxe eikenhouten keuken, die op maat gemaakt kan worden van topkwaliteit eikenhout en gemaakt door echte vakmensen in Nederland. Dan hebben wij de mooiste houten buitenkeuken in de aanbieding. De BBQ is op gas en kunt u zelf samenstellen met branders, spit of zelfs een wokbrander.

Wilt u liever een moderne buitenkeuken en bent u een liefhebber van koken. Ook dan hebben we een zeer fraaie BBQ voor u geselecteerd. Met een houtgestookte BBQ van Hades kan u van een open vuur genieten, het geluid, de geur, het spel van schaduwen en fonkelingen van de vlammen. Een lucifer, takjes en enkele minuten later is het Hades vuur klaar om te verwarmen, koken en vlees, vis en groenten te roosteren. De houtskool gloeit zeer snel, terwijl de gasten aangetrokken worden door door de lekkere geur die zich verspreidt. Niet alleen geroosterde groenten en vlees maar ook wijnen uit prestigieuze Franse kastelen staan op de tafel en creëren een gezellige sfeer.
Traditioneel geroosterd rundsvlees, de plancha kookstijl, de wok, de elektrische spitstang,… Alles is mogelijk met het Hades vuur. Hades is de best bestaande buitenkeuken, tezamen met al zijn hulpstukken. Na het eten kunnen je gasten gewoon genieten van de warmte, van het spel van de schaduwen en de fonkelingen van de vlammen, terwijl ze al pratend van hun wijn proeven die net ingeschonken werd.