De tuinarchitecten van Martin Veltkamp Tuinen ontwerpen en combineren met een duidelijke signatuur en filosofie, maar weten in hun tuinontwerpen altijd de wensen en eisen van de opdrachtgever terug te laten komen. Zo ontstaat na inventarisatie van de bestaande situatie én alle wensen en eisen van de opdrachtgever een specifiek tuinontwerp.

Een exclusief tuinontwerp wordt deskundig samengesteld. Deze wordt niet alleen afgestemd op de gebruiker, maar vooral ook op de bestaande ruimte en het bijbehorend pand. Hierbij bestaat voor de opdrachtgever ook de mogelijkheid de tuininrichting aan te vullen met meubilait en accessoires tot de gewenste detaillering. Gebruikmakend van producten van diverse hoogstaande merken of objecten uit de eigen MV Objects collectie.

De tuinarchitecten van Martin Veltkamp ontwerpen exclusieve tuinen door heel Nederland. Van dakterrassen en compacte, moderne stadstuinen tot luxe villatuinen. Ieder exclusief tuinontwerp is uniek en passend bij de opdrachtgever. Heeft u plannen met uw tuin, laat ons u dan adviseren.