Voor exclusieve buitenverlichting en tuinverlichting bent u bij Martin Veltkamp Tuinen op het juiste adres. In vrijwel al onze projecten passen wij design tuinverlichting toe. Van subtiele wandverlichting en grondspots tot luxe schemerlampen.

De toepassingen kunt u vinden in onze projecten om inspiratie op te doen. Veel gebruikte tuinverlichting in onze tuinen zijn van bekende merken als Royal Botania en Simes. Beide merken hebben een uitgebreide collectie design buitenverlichting.

Royal Botania beschikt over een uitgebreide collectie verlichting. Van wandarmaturen voor gevel of schutting, luxe schemerlampen voor op uw terras of paalarmaturen. Verkrijgbaar in teakhout, graniet en RVS voor in borders in uw tuin of langs voetpaden. In veel van onze projecten is deze design buitenverlichting gebruikt en toegepast.

Simes heeft een ruime keuze topkwaliteit tuinverlichting, gespecialiseerd in grondspots,  tuinspots en inbouwspots voor in ontworpen ribben. Kortom, voor iedere toepassing in uw tuin. In onze projecten kunt u de toepassingen van deze armaturen veelvuldig zien.

Mist u verlichting in uw tuin en wilt u graag advies over de mogelijkheden in uw tuin. Kom dan op afspraak langs bij ons op kantoor in Bergschenhoek voor advies op maat of stuur ons een bericht met uw vraag. Onze verlichting experts helpen u graag omtrent de mogelijkheden in en om uw tuin.