Royal Botania

De Royal Botania collectie bestaat uit een luxe collectie hoogwaardige buitenmeubelen van uitzonderlijke kwaliteit. 

Met een grote collectie van maar liefst 23 verschillende exclusieve meubelen van tuintafels, loungesets, hangmatten, parasols en luxe tuinstoelen is er een ruime keuze uit design. Gebruikte materialen als roestvrij staal, glas, aluminium, teakhout, batyline of een combinatie deze materialen vrijwel alles is mogelijk.

Voor de loungebanken is er een ruime keuze aan verschillende kleuren stoffen, waarvan u de kleur zelf kunt bepalen. Allemaal all-weather wat betekend dat u niet meer hoeft te slepen met de buitenkussens. Voor de tafelbladen heeft u de keuze uit verschillende materialen, zo heeft u keuze uit glazen- , keramische-, kunstof- en teakhouten bladen. Bijna alle eetstoelen zijn gemaakt met een batyline rug- en zitbespanning, een bijzonder onderhoudsvriendelijke stof die oersterk is en na een regenbui binnen een halve minuut weer zit klaar gemaakt kan worden.

Naast een uitgebreide tuinmeubel collectie heeft Royal Botania ook een design verlichtingscollectie die perfect aansluit bij de collectie buitenmeubelen. U kan een klein overzicht van deze tuinverlichting vinden op onze site onder buitenverlichting.