Moderne Buitenhaard

Buitenhaard Enzo, ontworpen door Martin Veltkamp.

Deze houtgestookte openhaard is voorzien van een vuurmond op tafelhoogte.  Handig voor bij uw eettafel, dan heeft u het vuur op ooghoogte.

De tuinhaard & buitenhaard is in twee varianten verkrijgbaar. Een chique matzwarte en een robuuste cortenstalen uitvoering. Cortenstaal is een roestige uitstraling, eenmaal als dit staal zijn roestlook heeft zal hij deze altijd behouden. 

Door de vuurmond van de openhaard op tafelhoogte te maken maakt van de haard ook nog eens een multifunctioneel object. Een speciaal voor de haard ontworpen BBQ set kan in de haard geplaatst worden. Op die manier kunt u ook uw haard als BBQ gebruiken. Het roosteren of barbecueën van diverse lekkernijen wordt zelfs mogelijk vanuit een luie tuinstoel!

Doordat de “Enzo” buitenhaard bijna twee meter hoog is zal rook geen kans krijgen neer te dalen bij de buren. En kunt u ongestoord op een heerlijke avond in de tuin van het vuur genieten.

Specificaties buitenhaard:
De “Enzo” buitenhaard meet 115 cm x 45 cm x 190 cm (l x b x h). Een ontwerp voor een bijpassende houtopslagplek ligt inmiddels op de tekentafel. 

De buitenhaard wordt standaard geleverd zonder achterwand, zodat u de haard tegen een wand of schutting kunt plaatsen. Indien u de buitenhaard “vrij” wilt plaatsen is een optionele achterwand beschikbaar. Ook plaatsing onder een overkapping of veranda is mogelijk, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.