Moderne Buitenhaard

Buitenhaard Enzo, ontworpen door Martin Veltkamp.

Deze houtgestookte open haard is voorzien van een vuurmond op tafelhoogte.  Handig voor bij uw eettafel, dan heeft u het vuur op ooghoogte.

De tuinhaard & buitenhaard is in twee varianten verkrijgbaar. Een chique matzwarte en een robuuste cortenstalen uitvoering. Cortenstaal heeft een roestige uitstraling. 

Door de vuurmond van de openhaard op tafelhoogte te maken, wordt de haard ook nog eens een multifunctioneel object. Een speciaal voor de haard ontworpen BBQ set kan in de haard geplaatst worden. Op die manier kunt u ook uw haard als BBQ gebruiken. Het roosteren of barbecueën van diverse lekkernijen wordt zelfs mogelijk vanuit een luie tuinstoel!

Doordat de “Enzo” buitenhaard bijna twee meter hoog is, zal rook geen kans krijgen neer te dalen bij de buren. En kunt u ongestoord op een heerlijke avond in de tuin van het vuur genieten.

Specificaties buitenhaard:

De “Enzo” buitenhaard meet 115 cm x 45 cm x 190 cm (l x b x h). Ook is er een bijpassende houtopslagplek/zit element voor beschikbaar.

De buitenhaard wordt standaard geleverd zonder achterwand, zodat u de haard tegen een wand of schutting kunt plaatsen. Indien u de buitenhaard “vrij” wilt plaatsen, is een optionele achterwand beschikbaar. Ook plaatsing onder een overkapping of veranda is mogelijk, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.