Tuinboek Vision

VISION geeft een uitgebreide bloemlezing van het werk van tuinontwerper Martin Veltkamp, begeleid door tekst en uitleg van de maker zelf. In 144 pagina’s laat hij de vele verborgen aspecten van de wereld van de tuin tot leven komen. Martin Veltkamp bespreekt in zijn boek onderwerpen als tuinontwerp, tuinarchitectuur, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Aan de hand van 8 onderwerpen (ruimte, rust, eenvoud, ritme, detail, contrast, licht en objecten) en ruim 150 kleurenfoto’s leidt hij de lezer door zijn verhaal. VISION biedt daardoor een meer dan compleet tuinboek waarin vorm en inhoud elkaar versterken. Het gebonden boek is luxe uitgevoerd met een zwart linnen kaft. De vormgeving is ontdaan van alle opsmuk, zodat de foto’s goed tot hun recht komen.

Het boek kost slechts € 39,95 incl. btw (excl. verzendkosten).

Als u ons contactformulier invult krijgt u een instructie voor de betaling. Vergeet niet uw naam en contactgegevens goed in te vullen. Na ontvangst van uw betaling wordt het boek toegezonden. Wilt u een gesigneerd exemplaar? Vermeld dit dan even in uw e-mail.

Wenst u een exemplaar van het boek Vision bestellen, bel ons op (010) 521 70 40 of vul ons contactformulier om het boek zo spoedig mogelijk toegezonden te krijgen.