Buitenhaard & BBQ

Deze houtgestookte openhaard is voorzien van een vuurmond op tafelhoogte (handig voor bij een eettafel) en is in twee varianten verkrijgbaar. Ideaal voor een avond heerlijk buiten zitten en genieten van sfeer en warmte in de tuin.

“Enzo” buitenhaard
Niet alleen de diversiteit in uitvoeringen – de mogelijkheid bestaat om voor een robuuste cortenstalen of een chique matzwarte uiterlijk te kiezen – maakt het nieuwste ontwerp van Martin Veltkamp bijzonder. De vuurmond op tafelhoogte maakt van deze openhaard ook nog eens een multifunctioneel object.

Natuurlijk is op deze manier het hout goed in de gaten te houden, maar ook een culinaire functie is hiermee niet uitgesloten. Het roosteren of barbecueën van diverse lekkernijen wordt zelfs mogelijk vanuit een luie tuinstoel! Optioneel is een BBQ-set verkrijgbaar met houtskoolbak en RVS-rooster speciaal gefabriceerd voor de “Enzo” buitenhaard. En omdat de “Enzo” buitenhaard bijna twee meter hoog is zal rook geen kans krijgen neer te dalen op een heerlijke avond in de tuin. Ook niet bij de buren.

Specificaties buitenhaard:
De “Enzo” buitenhaard meet 115 cm x 45 cm x 190 cm (l x b x h). Een ontwerp voor een bijpassende houtopslagplek ligt inmiddels op de tekentafel. Net als en een BBQ-rooster speciaal gefabriceerd voor de “Enzo” buitenhaard.

De buitenhaard wordt standaard geleverd zonder achterwand, zodat u de haard tegen een wand of schutting kunt plaatsen. Indien u de buitenhaard “vrij” wilt plaatsen is een optionele achterwand beschikbaar. Ook plaatsing onder een overkapping of veranda is mogelijk, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Prijzen vanaf  € 1.995,- incl. BTW.

De Enzo buitenhaard bestellen voor in uw eigen tuin, bel ons op (010) 521 70 40 of vul ons contactformulier in voor meer informatie.