Comfort tuin in Meppel

In een villapark in Meppel staat deze luxe volledig gerenoveerde bungalow met comfort tuin.

Een lange berkenlaan in de voortuin verbind de parkeerplaats voor de garage met de entree van de bungalow. Via het pad van basaltsplit loop je onder het laantje door naar de voordeur. Langs het pad tegen de gestuukte witte gevel staan wintergroene buxuswolken.

De grote binnenpatio is te bereiken via de 280+cm hoge zwarte poort tussen de garage en de entree. Oorspronkelijk zat tussen de garage en het woonhuis geen muur en was de binnentuin vrij toegankelijk. Deze muur en poort zijn volgens tuinontwerp toegevoegd tijdens de verbouwing van de bungalow.

In de patio is de lange spiegelvijver in de as van het huis, met aan weerszijde een laan van wintergroene steeneiken, de eye-catcher van de tuin. Op diverse plekken zijn ruimten gecreëerd om te loungen, zitten en eten. Allen zo gesitueerd dat ze uitzicht hebben op of over de vijver. De aankleding van de terrassen met aardewerk potten en plantenbakken van Domani & Atelier Vierkant maken het plaatje af.

Ook is de gehele tuin voorzien van een uitgebreid luxe verlichtingsplan, onder bomen in het water en aan de gevels. Waardoor ook s’ avonds optimaal van de tuin genoten kan worden.