Exclusieve tuin met buitenkamer

Exclusieve tuin met buitenkamer. Een spectaculaire tuin compleet aangelegd zoals in ontwerptekening omschreven. Bij de entree sieren een aantal vormbomen op stam in een veld van grassen. Een royale entree van grote betonnen antraciete tegels naar de voordeur. Naast de entree is ruimte voor 3 tot 4 auto’s op de oprit. 

De achtertuin heeft een groot terras aan de woning, met voldoende ruimte voor zonnen en loungen. Vanaf het loungeterras zicht over een grote spiegelvijver met aan het einde een gestuukte buitenkamer. Aan weerszijde van de buitenkamer staan twee bergingen. Deze doen dienst als werkplaats en opslagruimte voor tuingereedschap. Voor de twee bergingen staan wintergroene steeneiken, voor de buitenkamer een grote pergola met blauwe regens.

De tuin is compleet met alle accessoires door ons opgeleverd. Luxe ligbedden & parasols van Royal Botania. Plantenbakken & potten van Atelier Vierkant & Domani met olijfbomen en rozemarijn. In de buitenkamer staat onze matzwarte buitenhaard de Enzo. En om te kunnen BBQ-en een luxe buitenkeuken in eikenhout.

De complete tuin heeft een spectaculair verlichtingsplan waardoor vrijwel iedere schakeling mogelijk is. Grondspots onder de bomen, die s’avonds de kronen aanlichten. Beamy’s op de schuttingen en buitenkamer die zorgen voor een prachtig strijklicht over de wanden. De brouchekoppen in de vijver worden verlicht door onderwaterspots. En de windlichten met kaarslicht maken het geheel compleet.