Ninix Collectie

De Ninix collectie van Royal Botania is de meest uitgebreide collectie van dit exclusieve Belgische merk.

Een superstrak ontworpen meubellijn met vierkante frames. Een voortreffelijk zitcomfort gecombineerd met een luxe uitstraling. Van glazen eettafels en stoelen. Verstelbare ligbedden die volledig plat kunnen. Luxe zitbanken in teakhout of met batyline bespanning. Verstelbare lage loungestoelen in verschillende kleuren. Aan werkelijk niets ontbreekt het bij deze Ninix collectie.

De tafels zijn leverbaar van 90cm tot uitschuifbare versies van 360cm lang. Een legio aan mogelijkheden voor het bovenblad maakt het kiezen bijna nog moeilijker. U heeft keuze uit glas/ceramisch/kunstof in verschillende kleuren of in teakhout.

Sinds dit jaar is de bestaande collectie uitgebreid met een nieuwe collectie all-weather loungemeubelen. Net als de Lazy collectie is deze loungeset modulair, zodat u iedere gewenste opstelling kan maken die u zelf wil. Of u nu een hoekopstelling wenst te maken. Van een bank een loungestoel wilt maken met een poef. De nieuwe collectie heeft frames in RVS of gepoedercoat aluminium in wit/cappuccino of zwart.

Wilt u meer weten over de uitgebreide Ninix collectie van Royal Botania, bel ons op (010) 521 70 40 of vul ons contactformulier in voor aanvullende informatie.

Click here to add your own text