Parasols Royal Botania

Parasols Royal Botania. Een luxe assortiment design stok- en zweefparasols in diverse afmetingen.

Voor de mast is er keuze uit teakhout, RVS of een gepoedercoate uitvoering. De gepoedercoate versie is er in drie kleuren, wit/zwart en cappuccino. Net als de mast heeft u voor de baleinen van de parasol ook keuze, u kan kiezen uit teakhouten of gepoedercoate uitvoering.

De stokparasols kunnen geleverd worden in een diameter van 3,5m en 4,5m. De vierkante stokparasols zijn leverbaar in 3x3m, 3,5×3,5 en 3×4 versie. Naast een stokparasol kan u ook kiezen voor een grotere zweefparasol met een ronde of rechthoekige parasol. Voordeel van de zweefparasols is dat de voet buiten de parasol staat zodat deze niet midden op uw terras hoeft te staan. In de zweefparasollen kan ook een LED- armatuur geschroefd worden met een accu. Zo kan ook in de avonduren onder de parasol gezeten en gegeten worden met verlichting.

De standaard stokparasols zijn verkrijgbaar in 10 verschillende stoffen kleuren. Bij de parasols met aluminium baleinen heeft u ook keuze uit een batyline doek voor de parasol. Voordeel van dit doek is dat deze het zonlicht filtert, maar u toch nog de lucht door het doek heen kunt zien.

De uitgebreide parasolvoeten maakt de collectie compleet. Keuze uit granieten ronde en vierkante voeten of een RVS versie.

Zoekt u een speciale parasol voor uw tuin of terras, bel ons op (010) 521 70 40 of vul ons contactformulier in voor aanvullende informatie of advies.