Kantoortuin & Serre

In de kantoortuin & serre annex showroom van Martin Veltkamp Tuinen staat een luxe collectie tuinmeubelen en tuinaccessoires van topmerken.

Exclusieve buitenmeubelen van Royal Botania/Gandia Blasco/Design2Chill en Fermob. Deze merken tentoongesteld in de kantoortuin & serre. Ook andere topmerken kunnen wij aan u leveren. Een ruime keuze in eettafels, stoelen en loungesets van genoemde merken staan voor u opgesteld.

Ook voor plantenbakken en tuinpotten in zink/aardewerk/kunststof/hout of andere materialen kunt u in onze winkel terecht. Als exclusief dealer van Domani, Atelier Vierkant, GOOOOO en Italiaans heeft u ruim keus uit topkwaliteit vorstbestendige potten.

Ook voor andere unieke tuinaccessoires als windlichten/tuinfakkels/olielampen en vele andere is een bezoek aan onze tuinwinkel de moeite waard.

Naast een uitgebreide collectie bent u bij ook verzekerd van deskundig advies. In de loop der jaren hebben wij op gebied van tuinmeubelen & tuinaccessoires een enorme kennis vergaard. Komt u zelf niet uit de indeling, aankleding of inrichting van uw terras onze medewerkers helpen u graag.