• Tuinontwerp

  De tuinarchitecten en tuinontwerpers van Martin Veltkamp ontwerpen exclusieve tuinen door heel Nederland. Of het nu een dakterras, compacte stadstuin, luxe villatuin of landgoed is geen uitdaging gaan de tuin ontwerpers uit de weg. Samen met u realiseren zij uw droomtuin die voldoet aan al uw wensen en eisen maar ook past bij het pand en omgeving.

  Lees verder
 • Tuinonderhoud

  Periodiek controleren en bijsturen van een exclusieve tuin is van levensbelang. Onze hoveniers en experts zorgen ervoor dat uw tuin in topconditie blijft.

  Bekijk de mogelijkheden voor uw tuin
 • Tuinproducten

  Onze tuinwinkel heeft een grote collectie luxe tuinmeubels, tuinhaarden, tuinverlichting, exclusieve plantenbakken en andere luxe tuinaccessoires.

  Bekijk alle producten

Martin Veltkamp Tuinen

De tuinarchitecten en tuinontwerpers van Martin Veltkamp Tuinen ontwerpen exclusieve tuinen door heel Nederland. Van dakterrassen en compacte tuinen, tot moderne stadstuinen en luxe villatuinen. Elke opdrachtgever en tuin locatie is anders, hierdoor is ook ieder tuinontwerp uniek en passend bij de opdrachtgever. De juiste mix is kenmerkend voor de tuinen die zijn ontworpen door Martin Veltkamp. Eigenzinnig, ongekunsteld, basic maar compleet, met grote lijnen en ook bijzondere details.

Heeft u plannen met uw tuin, wij adviseren u graag. Neem contact met ons op > 

Mail ons

<’h3′ class='av-special-heading-tag 0-overwrite 0->’' itemprop="headline" >’Tuinontwerp

Ontwerp van dakterrassen en compacte, moderne stadstuinen tot luxe villatuinendoor heel Nederland.

<’h3′ class='av-special-heading-tag 0-overwrite 0->’' itemprop="headline" >’Tuinaanleg

Wij verzorgen de (inter)nationalel aanleg van tuinen met hetzelfde gevoel voor detail en bijzondere verfijning als in het ontwerp.

<’h3′ class='av-special-heading-tag 0-overwrite 0->’' itemprop="headline" >’Tuinonderhoud

Periodiek controleren en bijsturen van een exclusieve tuin is noodzakelijk. Onze experts zorgen voor topresultaat.

<’h3′ class='av-special-heading-tag 0-overwrite 0->’ av-medium-font-size-overwrite av-medium-font-size-” av-small-font-size-overwrite av-small-font-size-” av-mini-font-size-overwrite av-mini-font-size-”' itemprop="headline" >’Tuinproducten